How Well Do You Know Me? (Read below)

+5 votes
119 views

(I couldn't find out how to post a link to Quizyourfriend.com, so I'll write the quiz here!)

                 HOW WELL DO YOU KNOW ME?

(Example question) 1. What is my fave color?

 A. Purple

 B. Pink

 C. Black and gold

 D. Green

Answer: B or C


 

2. What was the name of my first pet, and when did he die?

 A. Mr. G; April

 B. G-G; March

 C. Mr.G; July

 D. Mr. G; June

3.What is my zodiac sign?

 A. Libris

 B. Gemini

 C. Aquarius

 D. Virgo

4. Am I right or left handed?

 A. Right

 B. Left

 C. Both

 5. What is my fave singer?

 A. Nick Jonas

 B. Rachel Platten

 C. Katy Perry

 D. Taylor Swift

6.  What is my least fave singer?

 A. Justin Timberlake

 B. Nick Jonas

 C. Justin Bieber

 D. Taylor Swift

7. What is my fave movie? (Two answers)

 A. Aurthur

 B. Rio

 C. Secret Life of Pets

 D. Gone with the Wind 

 E. Harry Potter

8. What am I a diehard fan of?

 A. Hunger Games

 B. Nothing

 C. Harry Potter

 D. iCarly

9.  What is my hair color?

 A. Dark brown

 B. Blond

 C. Ginger/red

 D. You've never told us

10. What is my fave animal?

 A. Leopard

 B. Dolphin

 C. Aye-aye

 D. Spider

1l. What is my phobia? (2 answers)

 A. Fear of mirrors

 B. Fear of confined spaces

 C. Fear of belly buttons

 D. Fear of death

 E. Fear of love

 F. Fear of abandonment

12. How many siblings do I have?

 A. 3

 B. 4

 C. 2

 D. 5

13. What song describes my life? (Try your best; guess)

 A. Breakaway

 B. Fight Song

 C. The Climb

 D. This Town

14. What job do I want to adopt when I grow up?

 A. Marine Biologist

 B. Author or veterinarian

 C. Singer or actress

 D. Stay at home mom

15. Do I want kids? (Guess)

 A. Yes

 B. No

16. Do I like chokers?

 A. No

 B. Yes

17. Do I play Goat Simulator?

 A. Yes

 B. No

18. What position did I run for in the Girls' Advice Column?

 A. Vice President

 B. Editor

19. What is my fave book?

 A. Warriors

 B. The Shining

 C. Harry Potter

20 Have I been to Harry Potted World at Universal?

 A. Yes

 B. No

21. What was my first username?

A. ChristianGirl

B. FancyRatLover

 C. RavenClawChick

 D. GemHeart

(Please post your answers below)

asked Jan 6, 2017 in Challenge / Quizzes by -GEMHeart- (241,320 points)
edited Feb 7, 2017 by -GEMHeart-


1 Answer

0 votes
2. B

3. C

4. B

5. B

6. A

7. C

8. C

9. E and C

10. C

 11. D

12. B

13. B and D

14. C

15. B

16. A

17. B

18. B

19. B

20. A

21. C

22. A

23. D

These were all guesses. Tell me which ones I got wrong and the right answers for those.
answered Jan 6, 2017 by L (69,550 points)

Related questions

+7 votes
1 answer
+5 votes
1 answer
106 views asked Jan 11, 2017 in Challenge / Quizzes by Cindy7872 AJ (25,780 points)
+5 votes
1 answer
42 views asked Mar 18 in Challenge / Quizzes by Catman365
+6 votes
1 answer
+6 votes
0 answers
+9 votes
5 answers
+5 votes
1 answer
65 views asked Nov 11, 2018 in Challenge / Quizzes by Pusheen the cat (2,940 points)
+5 votes
3 answers
243 views asked Apr 10, 2016 in Personal by AutumnGirl (2,190 points)
+3 votes
0 answers
+8 votes
2 answers
1,101 views asked Mar 29, 2013 in Challenge / Quizzes by Cupcake549 (31,080 points)
+9 votes
9 answers
+6 votes
2 answers
+5 votes
3 answers
497 views asked Apr 1, 2016 in Ask Whizkid by whizkid (62,120 points)
+6 votes
0 answers
+6 votes
4 answers
42 views asked Aug 7 in Fun Stuff by -GEMHeart- (241,320 points)
+8 votes
1 answer
75 views asked Jun 8, 2017 in Other by Lollypopqueen (33,410 points)
+6 votes
2 answers
+6 votes
5 answers
73 views asked Sep 16, 2016 in Technology by -GEMHeart- (241,320 points)
+4 votes
1 answer
51 views asked Jun 11, 2017 in Challenge / Quizzes by L (69,550 points)
+8 votes
4 answers
1,435 views asked Nov 4, 2013 in Challenge / Quizzes by zippy (21,210 points)

Recent Badges

Nice Question
- Crafter4017 -
Notable Question
- Autumn -
Nice Question
- Cindy7872 AJ -
Good Question
- -GEMHeart- -
Nice Question
- -GEMHeart- -
...